Τροποι αποστολης και εκτέλεσης παραγγελίας απο Ανθοπωλειο

Λήψη νέας παραγγελίας online γίνεται 24ωρες το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας και όλες τις ημέρες του χρόνου!

Τα φυσικά καταστήματα μας εκτελούν παραγγελείες όλες τις ημέρες της εβδομάδας και όλες τις ημέρες του χρόνου!

Λήψη νέας παραγγελίας απο φυσικό κατάστημα τηλεφωνικά, γίνεται από Δευτέρα έως και Σάββατο από 09.30 πμ έως 21.30 μμ.. και Κυριακές 10:00 – 21:00 μόνο σε μεγάλες εορτές

                Λήψη παραγγελιών από το Milvaflowers.gr γίνονται 24/ωρες το 24/ωρο

 

            Για ημέρες και ώρες εκτέλεσης των παραγγελιών δείτε τον παρακάτω πίνακα

Δευτέρα

09:30 – 21:30

Εκτέλεση και αυθημερόν

Τρίτη

09:30 – 21:30

Εκτέλεση και αυθημερόν

Τετάρτη

09:30 – 21:30

Εκτέλεση και αυθημερόν

Πέμπτη

09:30 – 21:30

Εκτέλεση και αυθημερόν

Παρασκευή

09:30 – 21:30

Εκτέλεση και αυθημερόν

Σάββατο

09:30 – 21:30

Εκτέλεση και αυθημερόν

Κυριακή

10:00 – 21:00

Ανοιχτα μόνο μεγάλες εορτές π.χ. Ημέρα Μητέρας, Αγιου Ανδρεα, Κωνσταντινου & Ελενης, κ.α

Εκτέλεση παραγγελιών αν έχουν δοθεί από το Σάββατο ή αλλη προγενέστερη ημερομηνία

(Αν είναι μεγάλη εορτή π.χ. Ημέρα Μητέρας, Κωνσταντινου & Ελενης κ.α. εκτελούνται και παραγγελίες αυθημερόν)

 

 

Όλες οι παραδόσεις στην Ελλάδα που η διεύθυνση αποστολής είναι εντος πόλεως και στην ευρύτερη περιοχή αποστέλλονται εαν επιθυμείτε

αυθημερόν από το κατάστημα μας με την προϋπόθεση πως έχουν εξοφληθεί εγκαίρως.

Για εκτέλεση των παραγγελιών αυθημερόν πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας μέχρι κάποια συγκεκριμένη ώρα ώστε να προλάβουν τα ανθοπωλεία μας να την προετοιμάσουν και να την στείλουν.

Οι ώρες αυτές κυμαίνονται ανάλογα τις δυνατότητες που έχει το ανθοπωλείο στην περιοχή που θέλετε να στείλετε τα λουλούδια σας.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα λεπτομέρειες.

 

Αθήνα

Εξοφλημένη παραγγελία έως 19:00

Αποστολή αυθημερόν

Δευτέρα - Σάββατο

Θεσσαλονίκη

Εξοφλημένη παραγγελία έως 18:30

Αποστολή αυθημερόν

Δευτέρα - Σάββατο

Πάτρα

Εξοφλημένη παραγγελία έως 21:00

Αποστολή αυθημερόν

Δευτέρα - Σάββατο

Όλες οι υπόλοιπες πόλεις

Εξοφλημένη παραγγελία έως 18:30

Αποστολή αυθημερόν

Δευτέρα - Σάββατο

 

Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα εκτελούνται μέσο επιλεγμένων συνεργαζόμενων ανθοπωλείων στην περιοχή που θέλετε να γίνει η αποστολή  και μέσο του διεθνούς δικτύου εκτός Ελλάδος. Επικοινωνήστε με τα κεντρικό ανθοπωλείο μας αν επιθυμείτε να μάθετε λεπτομέρειες.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση παρακαλούμε όπως να μας δώσετε την εντολή της παραγγελίας μια ημέρα νωρίτερα από την ημέρα παράδοσης. αυτό κρίνεται απαραίτητο σε μεγάλες εορτές όπως Γιορτη της μητέρας, αγ.βαλεντινος, Χριστούγεννα, Κων/νου και Ελένης.

Τα εξοδα αποστολής κυμαίνονται ανάλογα την αξία και το προορισμό του προϊόντος.

Για παραγγελίες από 26 ευρώ και επάνω τα μεταφορικά εντος πόλεως είναι δωρεάν και στην ευρύτερη περιοχή κυμαίνονται από 10 ευρώ και επάνω ανάλογα με την απόσταση του παραλήπτη.

Για παραγγελίες μέχρι 25 ευρώ η αποστολή σε μερικά προιόντα επιβαρύνεται από 5 ευρώ εντος πολεως και 10 ευρω και επανω στην ευρυτερη περιοχη αναλογα με την αποσταση του παραληπτη .

Παραγγελίες με λάθος μεταφορικά (δηλ. η απόσταση του παραλήπτη είναι πιο μακριά και το κόστος που έχετε υπολογίσει για την εκτός πόλεως παραγγελία σας είναι μικρό) επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος μεταφορικών η ακυρώνονται, πάντα μετά από ενημερωτικό e-mail που θα σας αποσταλεί η τηλεφωνική επικοινωνία.

 

Πληροφορίες Πληρωμών - Όροι πληρωμής

Το ποσό της πληρωμής που φαίνεται στο προϊόν, αποτελεί το τελικό ποσό (συμπεριλαμβανομένου φπα). 

1)Πληρωμή online

Στο milvaflower.gr γίνονται δεκτές οι παρακάτω κάρτες: visa, (VERIFIED BY VISA), MasterCard, (MASTERCARD SECURECODE) diners, - discover, American express επιλέγοντας το PAYPAL (verified).

Ολες οι συναλλαγές γίνονται μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον της piraeus bank.

Με αυτόν τον τρόπο έχετε την απόλυτη ασφάλεια όταν θέλετε να κάνετε αγορά με πιστωτική κάρτα. Το http://www.milvaflowers.gr δεν αποθηκεύει τα δεδομένα πιστωτικών καρτών.

Ολες οι καταχωρήσεις - κινήσεις που πραγματοποιούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται με την χρήση πιστοποιητικού ssl ( δείτε λεπτομέρειες και την πιστοποίηση -comodo- ) και συνεπώς είναι κρυπτογραφημένες παρέχοντας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια ενάντια στην υποκλοπή προσωπικών δεδομένων.

επιπλέων κατά την καταχώρηση του αριθμού της κάρτα σας ( που μόνο ο τομέας της τράπεζας μπορεί να δει και κανένας άλλος) ζητείται να συμπληρώσετε το πεδίο cvc / cvv το οποίο βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας και είναι ένας τριψήφιος αριθμός. σας ζητείται για επιπλέον ασφάλεια και σας προστατεύει ακόμα περισσότερο μιας και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να γνωρίζει το πεδίο αυτό. για να το εισάγετε, γυρίστε και κοιτάξτε το πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. αποτελεί τα τρία τελευταία ψηφία του αριθμού που θα δείτε η είναι ξεχωριστά και συνήθως βρίσκεται πάνω δεξιά.

2)Πληρωμή απο το τηλέφωνο:

Καλεστέ μας στο (+30) 2610346281 ή στο 2103000339 & 211111339 ωστε να μας δώσετε μια παραγγελία και να την πληρώσετε τηλεφωνικά.

Όλες οι συναλλαγές είναι απόλυτα ασφαλείς και όλα τα στοιχεία σας είναι απόρρητα.

Εάν η συναλλαγή γίνει με κάρτα όλα τα ευαίσθητα στοιχεία της κάρτας μετά την πληρωμή καταστρέφονται.

Ο διαπιστευμένος υπάλληλος μας είναι υποχρεωμένος να σας δώσει το ονοματεπώνυμο του.

3) Για την εκτέλεση παραγγελίας με κατάθεση μετρητών μέσω τράπεζας :

Eurobank

αρ. λογαριασμού:

0026.0247.57.0200972577

Εθνική τράπεζα

αρ. λογαριασμού:

817/755614-42

Alpha bank

αρ. λογαριασμού:

GR1601406860686002101008927

Piraeus bank

αρ. λογαριασμού:

5505-054377-595

 

4) Πληρωμή με μετρητά σε κατάστημα:

Το MilvaFlowers συνεργάζεται με πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ώστε να μπορείτε να πληρώσετε εκεί με μετρητά την παραγγελία σας.

Καλέστε μας και ζητήστε ένα κωδικό πληρωμής ώστε να μπορέσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στην περιοχή σας και σε κατάστημα που θα σας υποδείξουμε (ανάλογα με την περιοχή ενδέχεται να υπάρξει 1€ επιπλέον επιβαρύνση ανά παραγγελία ).

Πριν από την εκτέλεση της παραγγελίας

  • - Η παραγγελία εξέρχεται από το ανθοπωλείο εφόσον είναι εξοφλημένη με οποιοδήποτε ενδεικνυόμενο τρόπο.
  • - Για την εξόφληση μέσω τραπέζης είναι απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία στο 2610346281 ή στο 2103000339 & 211111339 για να διασταυρώσουμε την κατάθεση του ποσου. Σε σπάνιες περιπτώσεις (π.χ. το σύστημα της τράπεζας καθυστέρησε την ενημέρωση η αν δώσετε εντολή μεταφοράς του ποσού από τράπεζα εκτός των τραπεζών που διατηρούμε λογαριασμούς ) ίσως να σας ζητηθεί αντίγραφο καταθετηριου το οποίο πρεπει θα μας σταλεί με e-mail στο sales@milvaflowers.gr

Σε κάθε περίπτωση πριν την αποστολή των λουλουδιών προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη τόσο για την άμεση εξυπηρέτηση του όσο και για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος που τυχόν προκύψει.

Η επικοινωνία πριν από κάθε παραγγελία είναι ότι καλύτερο για εμάς στην προσπάθεια μας να πετυχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς. Καλέστε στο 2610346281 για οποιαδήποτε πληροφορία.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι προέκταση των φυσικών καταστημάτων και συνεργατών σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ και το εξωτερικό. Οι εικόνες ανταποκρίνονται στην ποσότητα και την ποιότητα των λουλουδιών που βλέπετε. Δεν τοποθετούμε φωτογραφίες με υπερβολές ώστε να είμαστε αξιόπιστοι μαζί σας και εσείς σίγουροι ότι αυτό που είδατε θα είναι αυτό που θα λάβει ο παραλήπτης.

Ελεγμένο και πιστοποιημένο από:

PayPal (PayPal είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο)

PIRAEUS BANK 

EUROBANK 

VIVA PAYMENTS

COMODO ( Internet security )

Ακόμα έχει ελεγχθεί πως είμαστε πραγματικό κατάστημα από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να κάνουμε συναλλαγές σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Milva flowers Group

Τμήμα πωλήσεων

Flower delivery Greece