Παραδοση την επομενη ημερα/ες Τρ - Τε - Πε -Πα Γκουσμάνια κόκκινη μινορ View larger

Γκουσμάνια κόκκινη μινορ

Νέο

Η Γκουσμανια minor της οικογένειας bromeliads είναι από τα πιο ανθεκτικά φυτα για εσωτερικό χώρο. Έχουν  μακριά, στενά και λαμπερά πράσινα φύλλα που βρίσκονται τέλεια κατανεμημένα περιμετρικά από το άνθος.Η αγορά της θα προσφέρει στον παραλήπτη  ένα φυτό με έντονο χρώμα  για πολλές εβδομάδες με ελάχιστη ή σχεδόν καμία προσπάθεια.

  • Υψος: 21εκ

ΒΗΜΑ 1

Γράψτε ενα μήνυμα και μετα πατήστε αποθήκευση ωστε να σταλει μαζι με το προιον σας.

  • Χαρακτήρες που απομένουν:

loader

ΒΗΜΑ 2

19,99€

Επιλέξτε ημερομηνία αποστολής

Άλλες πληροφορίες

Πληροφορίες αποστολής

Αυτό το προϊόν παραδίδεται μόνο στην Ελλάδα και σε διευθύνσεις που βρίσκονται μέσα σε Ελληνικές πόλεις. Δωρεαν αποστολη κάρτας με το προσωπικό σας μήνυμα.

Αποστέλλετε απο το ανθοπωλείο μας, με την courier που συνεργαζόμαστε και παραδίδετε την ημέρα που έχετε επιλέξει στην διεύθυνση του παραλήπτη προσεκτικά συσκευασμένο απο εμας, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό κουτί λουλουδιών με την μεγαλύτερη δυνατή προστασία.

( εκτός πόλεως και σε δυσπρόσιτες περιοχές δεν είναι δυνατή η παράδοση αυτού του προϊόντος).

Για να δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς πιστεύουμε πως οι συνθέσεις πρέπει να είναι εναρμονισμένες σύμφωνα με τις συνήθειες και τα κατά τόπους ήθη τα έθιμα στην σύνθεση και την παράδοση των λουλουδιών. Έτσι προσπαθούμε το περιεχόμενο και το ύφος των λουλουδιών να μην διαφέρουν από το εικονιζόμενο και να μην μειώνετε ούτε στο ελάχιστο η αξία του προϊόντος, ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα παραδώσουμε στο αγαπημένο σας πρόσωπο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για παράδοση την επόμενη διαθεσιμη ημέρα από Δευτέρα έως Σάββατο παρακαλούμε να δώσετε την παραγγελία σας μέχρι την 13:00 ώρα Ελλάδος. Παράδοση αυτού του προϊόντος στην Ελλάδα δεν γίνετε τις Κυριακές και τις νόμιμες αργίες.


Περιποίηση του φυτού Γκουσμανια

 

Φως: Έμμεσο φως ή μέτρια σκιά. Μην την εκθέτετε σε απευθείας ηλιακό φως.

Νερό:  Βάλτε λίγο νερό στο κεντρικό άνθος και στο χώμα. Αλλαγή συχνά με καθαρό νερό για να μην σαπίσει. Αποφύγετε το καθημερινό πότισμα, αν είναι δυνατόν... Κατά τη διάρκεια που ο αέρας είναι παγωμένος  , μπορείτε να ποτίζεται ελαφρά στο έδαφος, με ένα ποτήρι νερό. 

Θερμοκρασία: Μέχρι 40 βαθμούς ή υψηλότερη. Ένα ζεστό σπίτι με υψηλή υγρασία και ζέστη εκτιμάτε από τις bromeliads. 

Έδαφος: Κάθε ελαφρύ μείγμα χώματος γιατί είναι αεροφόρα και στην ουσία χρησιμοποιούν τις ρίζες για στήριξη. 

Λίπασμα: Λίπανση με πολύ προσοχή και με ένα υγρό λίπασμα κατά τη διάρκεια της πολλαπλασιαστικής περιόδου.

Διάδοση:

Μόλις το κεντρικό λουλούδι χαλάσει, κόψτε το χαμηλά. Το μητρικό φυτό θα αρχίσει σύντομα να πολλαπλασιάζετε, και νέα φυτά θα προκύψουν. Όταν τα νέα φυτά είναι μερικά εκατοστά,  το μητρικό φυτό ψάχνει χώρο να συνεχίσει να πολλαπλασιάζεται, κόψτε το μητρικό φυτό πίσω κοντά στο έδαφος, προσέχοντας να μην καταστρέψετε το νεαρό απόγονο. Αυτά τα νέα bromeliads μπορούν να μεταφυτευτούν ξεχωριστά σε μικρές γλάστρες, ή προς τα αριστερά και δεξιά για να σχηματίσουν μια συστάδα. Βεβαιωθείτε ότι οι νέες bromeliads είναι καλά τοποθετημένες και έχουν μια μικρή απόσταση μεταξύ τους γιατί έχουν την τάση να πέφτουν πάνω από τα υπόλοιπα ριζικά συστήματα και να τα αποδυναμώνουν.

Μεταφύτευση:

Μεγάλες Γκουσμανιες  bromeliads δεν πρέπει να μεταφυτεύονται. Μικρότερες bromeliads μπορούν να μεταφυτευτούν σε γλάστρες. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα ώριμο λουλούδι Guzmania είναι μια αρκετά βαρύ  και θα πέσει αν δεν το υποστηρίξετε με  καλαμάκια ή οτιδήποτε άλλο.

Ποικιλίες:

Αν και υπάρχουν πολλές ποικιλίες Γκουσμάνιες   για καλλιέργεια, με διαφορά ο πιο δημοφιλής στο εμπόριο είναι η lingulata και η sanguinea. Τα εργαστήρια έχουν εργαστεί με αυτά τα φυτά πάρα πολύ και παράγουν μια καταπληκτική σειρά των λουλουδιών σε διάφορα χρώματα. Οι Κόκκινες ποικιλίες, είναι το δημοφιλέστερο χρώμα, αλλά υπάρχουν σε πολλά χρώματα ακόμα όπως κίτρινο, λευκό, πορτοκαλί, μοβ και.

Συμβουλές:

Η Γκουζμάνια είναι χαρακτηριστικό φυτό της οικογένειας των bromeliads. Οι δύο καλύτερες συμβουλές για την επιτυχία είναι οι εξής: Παρότι ζουν και χωρίς πολύ χώμα το καλύτερο είναι το φυτό να είναι σε γλάστρα και έτσι θα έχει άφθονη ζεστασιά και υγρασία. Εάν η Γκουζμανια  είναι εκτεθειμένη στο κρύο, πάρτε ένα φλιτζάνι και γεμίστε το με ζεστό νερό με την πρώτη ευκαιρία. Αυτά τα φυτά εγκλιματίζονται στο φως ανάλογα με τον χώρο που θα τα τοποθετήσετε, καθώς και ορισμένες άλλες bromeliads, με κάθε μεταφορά και αλλαγή χώρου να εισαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την έκθεση της σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

  

Σχόλια

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να σχολιάσετε

Γράψτε το σχόλιο σας

Γκουσμάνια κόκκινη μινορ

Γκουσμάνια κόκκινη μινορ

Η Γκουσμανια minor της οικογένειας bromeliads είναι από τα πιο ανθεκτικά φυτα για εσωτερικό χώρο. Έχουν  μακριά, στενά και λαμπερά πράσινα φύλλα που βρίσκονται τέλεια κατανεμημένα περιμετρικά από το άνθος.Η αγορά της θα προσφέρει στον παραλήπτη  ένα φυτό με έντονο χρώμα  για πολλές εβδομάδες με ελάχιστη ή σχεδόν καμία προσπάθεια.

  • Υψος: 21εκ

Γράψτε το σχόλιο σας

6 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: